Oct. 26, 2012

publicerat i

Jag har haft en underbart härlig vecka och på måndag är det officiellt höstlov ... Om jag kommer ta ut någon de vet jag inte. ;-) men idag insåg jag, när jag gick hem ifrån affären att kunskap är något man måste inse själv. För att, när man är student så försöker lärare informera och lära ut den kunskap som dom besitter.. Men.. Ja jag som elev försöker lyssna och förstå men lägger den info långt bak i hjärnan så långt att jag nästa Glömt de när dagen är slut.. Tills jag ser det själv...Exempel på detta är när man målar skuggor. Så har jag fått höra att skuggor är lite blåa... :-P hehe jaaaha..tänker jag och tänker inte mer på de.. En annan dag så sitter jag och målar och tänker hur fan får man till en skuggas färg då????!! Provar jätte många olika färgkombinationer. Men nej inget blir rätt. En vecka senare "som är idag" när jag är på hem ifrån affären så inser jag plötsligt att skuggorna som faller från träden är jätteblåa... :-O chock... Tänker efter en stund och inser.. Jaa det är ju de folk har försökt säga till mig men jag förstod inte tills jag insåg det själv på mitt egna sätt..

Oct. 25, 2012

publicerat i

Jojo mkt gjort idag.. Suck. Fick även huvudverk på köpet. Konst är fan i mig inte lätt speciellt när man måste måla om en bild typ tre gånger och bli så frustrerad över att de inte blir bra. Då när man är jättearg och tänker nu ger jag fan upp... Då blir det tydligen skit bra och allt stämmer överens i bilden..??! Usch kan behöva höstlov nu! för om jag måste bli så här trött och arg varje dag kommer inte jag vara så rolig att vara med..

Oct. 22, 2012

publicerat i

Idag målar vi landskap.. Och det är väl kanske inte så intressant kan man tycka.. Men då kan jag säga har man en dansk/ svensk GALEN, pratig, livsnjutare till lärare så är allt kul!!! Har höga förväntningar på denna vecka ;-)

Oct. 19, 2012

publicerat i

Min gammal träslöjds lärare skulle ha varit stolt nu. Vilket jobb! Har gjort denna träfigur på två dagar. Men oj så kul det har varit!!!! Fan kanske skulle söka till nå trä inriktat yrke ;-)

Oct. 18, 2012

publicerat i

Idag har det varit en jätte bra dag!!! Fick hjälp med att göra en figur som är sjukt svår och läskig att göra. Tur är att vi har en jättebra lärare som stöttar en och hjälper till när det blir fel:-) längtar tills i morgon så jag kan göra klart den!!!

Oct. 09, 2012

publicerat i

Jävla skit. Idag var en dålig dag... Fick inte till nått som jag ville och efter lunch har vi.. Suck.. Konsthistoria . Jaja. Kanske blir bättre i morgon då

Oct. 08, 2012

publicerat i

Idag har vi målat av skrot, skräp ja. Tydligen kallas detta stilleben.

Tyckte att dagen har varit bra! Det kändes som om jag kunde blanda och behärska färgerna bättre idag än hela förra veckan. Får se hur det går i morgon :-)

Oct. 05, 2012

publicerat i

Åhhhh dålig dag idag!! Förstå vad värdelös man känner sig när det inte blir som de ska!!! När klasskamrater står och beklagar sig om att de inte är nöjd och så ser deras verk ut som fucking jävla Mona Lisa ... Töntar.. Nej nu är jag bara arg.. Men orättvist är det!! Och jag kommer inte att ge upp men idag pallar jag fan inte mer motgång!!

Oct. 04, 2012

publicerat i

Börjar bli sjukt trött på att måla av denna modell i nästan samma ställning!! Sjukt svårt att få till snygg människofärg!!! Skönt att vi ska börja med något nytt på måndag!!!!!!

Ofärdig

publicerat i

Ojoj vad jag har hunnit med idag! Målat, tränat, diskat och tvättar flera maskiner.. Sjukt skön dag!!

Men imorgon ska jag köra på i skolan. Hej och hå.. Hmm undrar om jag ska ut och springa innan skolan börjar :-)

tankar

publicerat i Allmänt;

Idag har det varit en jävla piss dag... får inga färger rätt, läraren går bara förbi och säger "mhh" och mitt tålamod är i bott. vill bara lägga mig under en kudde och säga god natt...

Imorgon kommer jag inte gå till skolan eftersom jag känner mig lite sjuk..host... å då passar det ju bra att hela skolan ska göra en massa dumma aktiviteter tillsammans och jag missar inga värdefulla målar timmar. Utan jag kommer nog köra på hemma istället.

något jag har lärt mig idag är..

1)målar du med akryl kan det vara bra att börja med mörka färger och ljusa upp senare.
2)färgerna behöver inte stämma överens med modellens, det kan vara kul att måla med stor pensel och inte tänka på detaljer