Kroki

publicerat i Allmänt;

Nu har jag kommit hem från Falun och har ivrigt tagit kort på gubbsnopparna.. Usch..

Fornby!!!!

publicerat i Allmänt;

Nu fan kan jag börja andras igen!! Sen den första juni har jag bitit på naglarna och varit orolig över dåligt besked. Efter att jag fått brev från Leksand om en reservplats så trodde jag att det var kört... Inte en chans att jag skulle komma in på en skola. Speciellt inte fornby som jag hört så mkt bra om!.. Men idag direkt från brevlådan har jag fått ett brev där det står grattis.... Första känsla.... Det fanns ingen känsla utan bara en oförståelse. Sen kom lycka och lite tårar. Yes äntligen ska jag gå börja på min dröm. Jag är tillräckligt begåvad för att få börja på min dröm... Otroligt, overkligt.. Och.. Jag börjar den 27 aug. Oj.

Hihivihihihihihi YES så fucking lycklig!!!!!!! Yes yes yes

Kroki med mamma

publicerat i Allmänt;

Idag var det första gången i hela mitt liv som jag målade kroki. Det var grymt pinsamt i början men efter ett tag kom man in i det. För er som inte vet vad kroki är, kan jag berätta lite kort. Det är när man målar av en HELT naken människa som gör olika poser under en viss tid. Tiderna kan vara från 20 Sek till 10 min när tiden är slut intast en ny ställning .

Mamma bjöd mig på detta äventyr i Falun som varade i två hela timmar.. fast det kändes som en halvtimme.. Det var en ung kvinnlig modell "som tur var" och jag känner mig nöjd över dagen.. Fast man slösade sjukt mkt papper och fick bara några få skisser man blev nöjd med. Men men, detta kommer jag göra om!!

Grymt lärorikt tack mamma <3